Openluchtfilm: HUMAN in de tuin van het Vredespaleis

Just Peace 2016 - 

Wat maakt ons menselijk? Dat is de hoofdvraag van filmmaker Yann Arthus-Bertrand in de film Human. Om het antwoord hierop te vinden besteedde hij drie jaar aan het verzamelen van emotionele verhalen van meer dan 2000 mensen uit 60 verschillende landen, waarin thema’s als liefde, oorlog, homoseksualiteit, vergevingsgezindheid, familie, leven na de dood, geluk, immigratie en de zin van het leven centraal staan. Een kijk op de hedendaagse samenleving afgewisseld met beelden van onze planeet.

Het Humanity House en het Nederlandse Rode Kruis vertonen deze indrukwekkende documentaire op een zeer unieke locatie, namelijk in de tuin van het Vredespaleis. De film begint zodra de zodra de zon ondergaat. Koop nu alvast je kaartje hier.

Over dit programma

Deze filmvertoning wordt mogelijk gemaakt door Humanity House, het Vredespaleis en het Nederlandse Rode Kruis en is onderdeel van het JustPeace Festival in Den Haag, waarbij de Internationale Dag van de Vrede door de hele stad gevierd wordt van 21 tot 25 september. Bekijk alle activiteiten op de Just Peace website en doe ook mee!