Actieve Activist Archieven - Humanity House

Actieve Activist

Signaleer jij ergens onrecht? Dan ga je meteen de barricades op. Je zoekt op internet naar relevante petities en roept vrienden op om te tekenen en mee te lopen in demonstraties. De wereld staat in brand en minderheden verdienen een stem. Het wordt tijd dat de gevestigde orde daar iets aan doet. Natuurlijk moet er hulp geboden worden maar er moet vooral iets veranderen. De politiek moet haar macht en middelen inzetten om die verandering te verwezenlijken. Diplomatie en internationale druk zullen uiteindelijk leiden tot een vreedzamere wereld – en jij draagt daaraan bij.

Doe mee

 1. De vluchtelingencrisis in Venezuela

  Venezuela heeft nu te maken met een van de grootste economische crisissen die er ooit is geweest. Door de enorme inflatie kampt het land met grote voedseltekorten.

 2. 3FM Serious Request 2018: De Lifeline!

  In de week voor kerst is ook dit jaar 3FM Serious Request. Maar dan nét even anders! Geen Glazen Huis, maar 3 dj-teams die het land doorlopen om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

 3. Nacht van de vluchteling 2018

  Van zaterdag 16 op zondag 17 juni 2018 is de negende editie van de Nacht van de Vluchteling. Dit jaar op vier locaties in het land. Inschrijvingen zijn geopend!

 4. Bakkie doen?

  Niks heerlijkers toch dan even lekker bijkletsen onder het genot van een goeie bak koffie? Doe daarom ook eens een bakkie met een vluchteling!

Passende partners

Ontmoet

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door: