Vacatures en stages bij het Humanity House in Den Haag
Over ons
Iedereen heeft recht op een leven in vrede en vrijheid en iedereen kan hier op zijn of haar manier een positieve bijdrage aan leveren.

Vacatures en stages

Ben je student en wil je bij ons je stage of onderzoek komen doen? We bieden elk jaar in twee periodes stages aan: vanaf augustus / september en vanaf januari / februari, voor een periode van minimaal vier maanden. We zetten de stagevacatures tijdig online. Om in aanmerking te komen solliciteer je met je cv en een motivatiebrief.

Stage vacature: medewerker(s) zaalhuur

Evenementen organiseren van A-Z? Het Humanity House zoekt 2 stagiairs voor de afdeling Zaalhuur! Het Humanity House in Den Haag heeft per 4 februari 2019 (in overleg kan dit ook eerder) twee stageplaatsen beschikbaar voor een derde of laatstejaars HBO-student. Je draagt in deze stage bij aan het organiseren van bijeenkomsten en evenementen van 5 tot 100 personen. Lees hier de volledige vacature.

Stage vacature: medewerker marketing & communicatie

Humanity House in Den Haag zoekt een enthousiaste stagiair voor de afdeling marketing & communicatie. Een zelfstandig, flexibel en creatief persoon, die bedreven is in tekstschrijven, beeldbewerking, video content en social media. Lees hier de volledige vacature.

Stage vacature: medewerker programmering

Als stagiair programmering begeleid je de programma’s van externe aanvragen en helpt mee in het ontwikkelen van concepten voor eigen programma’s. Zo denk je mee over interessante en spannende thema’s, invalshoeken, sprekers en vorm. Je benadert sprekers en moderatoren, je schrijft teksten voor op de website en helpt mee in de productie, door bijvoorbeeld draaiboeken te maken of presentaties in elkaar te zetten. Lees hier de volledige vacature.

Open sollicitaties

Niks tussen de vacatures kunnen vinden maar lijkt het je wel leuk om voor het Humanity House te werken? Stuur je curriculum vitae en een motivatiebrief naar onze info-mail. Leg uit waarom je graag bij het Humanity House wilt werken en wat je komt brengen.