Vacatures en stages bij het Humanity House in Den Haag
Over ons
Iedereen heeft recht op een leven in vrede en vrijheid en iedereen kan hier op zijn of haar manier een positieve bijdrage aan leveren.

Vacatures en stages

Ben je student en wil je bij ons je stage of onderzoek komen doen? We bieden elk jaar in twee periodes stages aan: vanaf augustus / september en vanaf januari / februari, voor een periode van minimaal vier maanden. We zetten de stagevacatures tijdig online. Om in aanmerking te komen solliciteer je met je cv en een motivatiebrief.

Stage vacature: medewerker Development en Partnerships

Humanity House is op zoek naar een stagiair die het hoofd Development en Partnerships ondersteunt bij fondsenwerving en het onderhouden en aangaan van partnerschappen. In 2019 werkt het Humanity House aan een aantal grote projecten, waarvoor we creatieve plannen uitwerken en externe financiering aantrekken. Humanity House verbindt bij dit soort projecten altijd partners, zoals culturele partners en (internationale) humanitaire organisaties. Lees hier de volledige vacature.

Open sollicitaties

Niks tussen de vacatures kunnen vinden maar lijkt het je wel leuk om voor het Humanity House te werken? Stuur je curriculum vitae en een motivatiebrief naar onze info-mail. Leg uit waarom je graag bij het Humanity House wilt werken en wat je komt brengen.