Tentoonstellingen

Ode aan talent

De Refugee Talent Hub heeft op 30 oktober in samenwerking met NRC, Humanity House en OBA een fotowedstrijd gelanceerd. Het thema van de fotowedstrijd – Ode aan Talent – moet talent in allerlei vormen en krachten belichten. Deze fotowedstrijd is open voor alle (professionele en hobby-) fotografen met een vluchtelingenachtergrond. De opening van de foto expositie ‘Ode aan Talent’ vindt plaats op donderdag 24 januari bij Humanity House in Den Haag (aanwezigheid op uitnodiging) en is daarna enkele weken gratis te bezoeken.

De winnende beelden zullen uiteindelijk in een reizende expositie komen, waarbij ze op verschillende locaties worden gepresenteerd – op zowel corporate als publieke locaties.

De jury bestaat uit: Natalia Toret (Chef beeldredactie NRC), Jan Dirk van der Burg (Fotograaf des Vaderlands), Lisette Mattaar (Directeur Humanity House), Wilma Roozenboom (Directeur Refugee Talent Hub), Pascal Cialdella (Manager Commercial Terms & Contracts Vopak) en Roel van den Sigtenhorst (Afdelingshoofd Doelgroepafdeling Volwassenen OBA).

(c) Fouad Hallak