Stagevacature afdeling reserveringen - Humanity House
Stagevacature afdeling reserveringen
voorkant pand Humanity House

Humanity House zoekt twee stagiairs voor de afdeling Reserveringen!

Evenementen en schoolprogramma’s organiseren van A-Z? Humanity House in Den Haag heeft per 2 september (in overleg kan dit ook eerder) twee stageplaatsen beschikbaar voor een derde of laatstejaars hbo-student. Je draagt in deze stage bij aan het organiseren van bijeenkomsten, schoolprogramma’s en evenementen van 5 tot 100 personen.

De organisatie

Humanity House is sinds 2010 de plek in Den Haag waar je ervaart hoe het is om te moeten overleven tijdens een conflict of een ramp. Humanity House wil mensen aan het denken zetten middels deze ‘ervaringsreis’ en haar educatieve programma’s voor leerlingen. Daarnaast organiseert Humanity House debatten, lezingen en filmavonden over onderwerpen die gelinkt zijn aan humanitaire noodsituaties. Tot slot heeft Humanity House een eigen café, een groot terras en worden er vijf zalen verhuurd voor evenementen en vergaderingen, variërend van 5 personen tot 100 personen voor partijen als ministeries, gemeentes en commerciële instellingen.

Wat ga je doen?

Het team van de afdeling Reserveringen bestaat uit een operationeel manager, assistent operationeel manager, medewerker planning en een groep enthousiaste en betrokken museummedewerkers.

Idealiter ga je op 2 september 2019 van start, maar dit is uiteraard bespreekbaar. Het gaat om een fulltime functie van 40 uur á 5 dagen per week.

In een stage bij Humanity House werk je natuurlijk aan je eigen opdracht / onderzoek en daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling Reserveringen. Je begeleidt het gehele traject van het ontvangen van de aanvraag tot de uitvoering van het evenement of het schoolprogramma en de aftersales. Denk hierbij aan het doen van locatiebezoeken met opdrachtgevers en docenten, het opstellen van offertes en draaiboeken, de facturatie en het regelen van de catering.

Mocht je het leuk vinden, dan bieden we ook de mogelijkheid om af en toe zelf schoolprogramma’s te begeleiden. Daarnaast is er veel ruimte voor andere projecten, zoals het optimaliseren van interne processen en het meedenken in onze marketingstrategie en positionering.

Wie zoeken wij?

Derde- of vierdejaarsstudent (bij voorkeur Facility Management, Commerciële Economie, Leisure Management, Bedrijfskunde, Business Studies of Hotelschool) die de onderstaande competenties in zich heeft en verder wil ontwikkelen, namelijk:

 • Affiniteit heeft met het van A-Z regelen van evenementen en schoolprogramma’s;
 • Geordend en gestructureerd werkt;
 • Communicatief sterk is en klantgericht werkt;
 • Zelfstandig (kleine) projecten kan leiden;
 • Een flinke dosis enthousiasme bezit;
 • Flexibel is om af en toe buiten kantoortijden te werken, bijvoorbeeld als je de organisator bent van een avondprogramma;
 • Beschikbaar is voor minimaal 4 dagen per week voor een periode van minimaal 4 maanden of langer

Wat bieden wij?

 • Een gezellige, leuke en leerzame werkomgeving;
 • Uitdagende en verantwoordelijke werkzaamheden;
 • Goede en professionele begeleiding;
 • Een stagevergoeding van €250,- bruto per maand op fulltime basis.

Meer weten of solliciteren?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Niels van Iwaarden per telefoon 070-3100058 of per mail via  niels.vaniwaarden@humanityhouse.org. Graag met cv en motivatie.

Voor stagereferenties van voorgaande stagiairs kun je mailen met:

 • Romy Abhelakh; romy.anouschka@gmail.com (Willem de Kooning Academie, derdejaars Leisure Management)
 • Esmee Vogels; esmee1407@hotmail.com (Hogeschool Rotterdam, derdejaars Facility Management)
 • Jari Kösters; jarikosters@hotmail.com (Haagse Hogeschool, derdejaars Facility Management)
 • Niek Rombouts; rombouts.niek@gmail.com (Haagse Hogeschool, derdejaars Facility Management)