Nairobi Zaal
Panorama Nairobizaal - Zaalhuur Humanity House
Vergaderen Nairobizaal - Zaalhuur Humanity House

De Nairobi zaal

De Nairobi zaal is een inspirerende ruimte met een plafond vol ornamenten en veel daglicht dankzij haar grote ramen. Deze multifunctionele zaal wordt zowel gebruikt voor vergaderingen, trainingen, presentaties en workshops als voor lunch en diner.

Bij zomers weer kan de Nairobi zaal perfect gecombineerd worden met ons buitenterras, wat zich direct naast de Nairobi zaal bevindt. Ook de ruimte naast de Nairobi zaal kan gebruikt worden als break out zaal. De zaal biedt ruimte aan maximaal 15 personen in vergaderopstelling, 12 personen in een u-opstelling en 25 personen in theateropstelling. Eveneens zijn in de Nairobi zaal technische faciliteiten aanwezig, waaronder draadloos internet, een beamer en een scherm en een geluidsinstallatie. Voor brainstormsessies is er een beprikbare kurkwand beschikbaar om ideeën te delen en te prikke(le)n.

 

BEZOEK ONS MUSEUM

Wilt u uw training, workshop, vergadering of lezing extra betekenis geven? Breng dan een bezoek aan ons museum. Het Humanity House laat u en uw gasten ervaren hoe het voelt om een vluchteling te zijn. Uw evenement wordt dankzij deze ervaringsreis nog ge(s)laagder.

 

WAT VINDEN ANDEREN?

Velen gingen u al voor, waaronder Gemeente Den Haag, Rode Kruis, Vluchtelingenwerk Nederland, Cordaid, Hivos, SDU Uitgevers en Novak. Mede dankzij hen scoren wij op MeetingReview gemiddeld een mooie 8,5! Benieuwd wat zij over ons zeggen? Bekijk ons profiel.

Details

Prijs per dag € 275*
Prijs per dagdeel € 175*
Aantal personen 15 in diner- of vergaderopstelling
Aantal personen 12 in u-opstelling
Aantal personen 25 personen in theateropstelling
Aanwezig Gratis wifi, whiteboard, beamer

*Prijzen zijn exclusief techniek, personeel, catering en btw.


Reserveren

Eerlijke Catering

Onze huiscateraar Juni Lekkernijen uit Den Haag werkt uitsluitend met biologische en seizoensproducten. En dat proeft u! Wij bieden speciale groepsarrangementen aan voor buffetten, lunches, diners of borrels. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook terecht met specifieke cateringwensen.

Offerte op maat

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u ons mailen via zaalhuur@humanityhouse.org of bellen via +31 (0)70 31 000 58. We bespreken graag met u hoe we er samen een geslaagd evenement van kunnen maken!

Bezoekers aan het woord
  • Lijn 1 : Mooie locatie, catering goed verzorgd, mooie ruimtes, goed betaalbaar, goede bereikbaarheid.
  • Ines Gall: De New York zaal was de beste locatie voor onze vergadering.
  • Ik wil meer weten

    Voor mogelijkheden en prijsopgaven kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

    * verplichte velden, maar hoe meer wij weten, des te beter kunnen wij u van dienst zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Ik heb een vraag, bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.