Unieke Locatie - Humanity House
Unieke Locatie
Gevel Humanity House - foto Fred Ernst

Zoekt u een ruimte voor een vergadering, lezing, presentatie, personeelsfeest of jubileum? Op een goed bereikbare, historische locatie in het centrum van Den Haag? Boek dan een zaal in het Humanity House.

Onze vergaderzalen

Wij beschikken over een intieme theaterzaal, een authentieke zolderruimte, een karakteristieke vergaderzaal, een multifunctionele ruimte en een gezellig café. Onze zalen zijn geschikt voor lezingen, workshops, teamsessies, filmvertoningen, borrels en diners tot 100 personen en voorzien van wifi, flip-overs, beamers en schermen. Kortom: wij hebben alles in huis om van uw evenement een succes te maken!

Ons pand

Het Humanity House is gelegen aan de Prinsegracht te Den Haag en is daarmee uitstekend bereikbaar met het openbaar en eigen vervoer. Sinds 2010 vervult het pand de rol van een museum waarin je hoort, ziet en beleeft hoe het is om te moeten vluchten. Naast een museum is het Humanity House ook een ontmoetingsplek waar wekelijks debatten, filmavonden en andere activiteiten plaatsvinden. Ten slotte biedt Humanity House verschillende educatieprogramma’s voor kinderen en jongvolwassenen. Het verhuren van onze zalen geeft ons de mogelijkheid om deze activiteiten te kunnen doen.

Wij regelen alles

Bij het Humanity House is uw evenement in goede handen. Of u nou komt om te vergaderen of om een 40-jarig huwelijksfeest te vieren, wij nemen u alle zorgen uit handen. Van begin tot eind staan we voor u klaar, zodat u zich volledig kunt richten op uw gasten.

Beschikbaarheid

DagenElke dag


Reserveren

Catering

Onze vaste cateraar, Juni Lekkernijen, werkt uitsluitend met biologische, duurzame seizoensproducten. En dat proeft u! Alle producten komen van kleine leveranciers uit de buurt. Samen met Juni Lekkernijen hebben wij cateringarrangementen samengesteld, maar u kunt bij ons natuurlijk ook terecht met specifieke cateringwensen. De mogelijkheden variëren van diverse zoetigheden tot een uitgebreide borrelplank en van walking dinners tot een biologische lunch.

Brochure

Download voor meer informatie onze zaalhuurbrochure (klik op de afbeelding).

Zaalhuurbrochure - Humanity House

U kunt ons mailen via zaalhuur@humanityhouse.org of bellen via +31 (0)70 31 000 58. We bespreken graag met u hoe we er samen een geslaagd evenement van kunnen maken!

Bezoekers aan het woord
  • Lijn 1: Mooie locatie, catering goed verzorgd, mooie ruimtes, goed betaalbaar, goede bereikbaarheid.
  • Ines Gall: De New York zaal was de beste locatie voor onze vergadering.
  • Ik wil meer weten

    Voor mogelijkheden en prijsopgaven kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

    * verplichte velden, maar hoe meer wij weten, des te beter kunnen wij u van dienst zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Ik heb een vraag, bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.