Unieke Locatie
Gevel Humanity House - foto Fred Ernst

Zoekt u een ruimte voor een vergadering, meeting, presentatie, personeelsfeest of jubileum? Op een goed bereikbare, historische locatie in het centrum van Den Haag? Boek dan een zaal in het Humanity House.

Onze vergaderzalen

Wij beschikken over een intieme theaterzaal, een authentieke zolderruimte, een karakteristieke vergaderzaal en een gezellig café. Onze zalen zijn geschikt voor lezingen, workshops, teamsessies, filmvertoningen, borrels en diners tot 100 personen en voorzien van wifi, flip-overs, beamers en schermen. Kortom: wij hebben alles in huis om van uw evenement een succes te maken!

Ons pand

Het Humanity House is gevestigd in een monumentaal pand in hartje Den Haag. De combinatie van een pand met geschiedenis en een museum met een bijzonder verhaal maken het tot een unieke locatie. Het Humanity House is uitstekend bereikbaar met ov en eigen vervoer.

Wij regelen alles

Bij het Humanity House is uw evenement in goede handen. Of u nou komt om te vergaderen of om uw 40-jarig huwelijksfeest te vieren, wij nemen u alle zorgen uit handen. Van begin tot eind staan we voor u klaar, zodat u zich volledig kunt richten op uw gasten.

 

  Den Haag Zaal Genève Zaal New York Zaal Museum Café
(met buitenterras)
Oppervlakte 54 m2 180 m2 33 m2 39 m2
Aantal personen Vergadering 20 in overleg 25 14
Aantal personen Presentatie /
Theateropstelling
40 100 40 35
Aantal personen Borrel 40 100 60 40
Aantal personen Diner 20 in overleg 40 16Reserveren

Catering

Onze vaste cateraar, Juni Lekkernijen, werkt uitsluitend met biologische, duurzame en seizoensproducten. En dat proeft u! Samen met Juni Lekkernijen hebben wij groepsarrangementen samengesteld. Maar u kunt bij ons natuurlijk ook terecht met specifieke cateringwensen.

Offerte op maat

Wilt u meer informatie ontvangen? Of heeft u specifieke wensen? Wij denken graag met u mee! Mail naar zaalhuur@humanityhouse.org of bel 070-31 000 50 en vraag naar Niels van Iwaarden.

Velen gingen u al voor, waaronder Gemeente Den Haag, Rode Kruis, Vluchtelingenwerk Nederland, Cordaid, Hivos, SDU Uitgevers en Novak. Mede dankzij hen scoren wij op MeetingReview gemiddeld een mooie 8,5! Benieuwd wat zij over ons zeggen? Bekijk ons profiel.

Bezoekers aan het woord
  • Lijn 1 : Mooie locatie, catering goed verzorgd, mooie ruimtes, goed betaalbaar, goede bereikbaarheid.
  • Raad van Cultuur : Iedereen was heel erg tevreden over de lokatie en jullie service. Het was een geslaagde dag, vooral ook door jullie hulp en ondersteuning. De lunch was erg lekker trouwens.
  • Ik wil meer weten

    Voor mogelijkheden en prijsopgaven kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

    * verplichte velden, maar hoe meer wij weten, des te beter kunnen wij u van dienst zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Ik heb een vraag, bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.